Geen producten in de winkelwagen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Welkom bij de veelgestelde vragen pagina van Nouvital Cosmetics. Hier vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen over onze producten, verzorgingstips, bestelproces en meer. We streven ernaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt. Mocht je vraag hier niet beantwoord worden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen!

ALGEMEEN

Helaas, maar als consument is het niet mogelijk om onze producten rechtstreeks bij ons te kopen. Als groothandel richten we ons specifiek op het leveren aan schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en wellnesscentra. Als je geïnteresseerd bent in de aankoop van Nouvital Cosmetics-producten, raden we je aan om onze pagina ‘Vind een Nouvital Professional’ te bezoeken. Hier kun je gemakkelijk een professional vinden die onze producten aanbiedt. Volg deze link om naar het overzicht te gaan.

Om toegang te krijgen tot onze online shop, kun je je registreren via onze registratiepagina. Hier vul je de gegevens van je salon en je contactinformatie in. Na het indienen van je registratieaanvraag, controleren we handmatig je account voordat we je toegang geven tot onze online shop. We streven ernaar om binnen 48 uur op je aanvraag te reageren. Zodra je account is goedgekeurd, kun je inloggen met de gegevens die je hebt aangeleverd tijdens de registratie.  Klik hier om je schoonheidssalon te registeren.

Zelfs als je schoonheidssalon gevestigd is in het buitenland, kun je nog steeds onze producten aanschaffen. Stuur ons simpelweg een bericht op info@nouvital-cosmetics.nl om je aankoopverzoek in te dienen.

Je hebt de mogelijkheid om Nouvital Cosmetics-producten persoonlijk bij ons aan te kopen in onze showroom in Rotterdam. We verwelkomen je graag van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Let op, tijdens nationale feestdagen en weekenden is onze showroom gesloten.

Wij bieden gratis samples aan bij bestellingen vanaf een bedrag van €75 Het aantal samples dat we toevoegen, is afhankelijk van de grootte van je bestelling en wordt bepaald volgens een vastgestelde staffel. Bij het selecteren van de samples zorgen we ervoor dat deze aansluiten bij de producten in je bestelling. Bovendien heb je de mogelijkheid om extra samples aan te kopen bij je bestelling.

Om extra producten toe te voegen aan een lopende bestelling, willen we je vragen vóór 12:00 uur contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. Helaas kunnen wij na 12:00 uur geen wijzigingen meer accepteren, aangezien de bestelling dan al in het verwerkingsproces is.

Het is absoluut mogelijk om bij ons producten aan te kopen terwijl je nog studeert om schoonheidsspecialist of huidtherapeut te worden. Je kunt eenvoudig een account bij ons aanmaken. Tijdens het invullen van je gegevens in het registratieformulier, geef je aan dat je momenteel een student bent. Voeg vervolgens een kopie van je inschrijvingsbewijs bij. Op deze manier kun je direct profiteren van onze hoogwaardige producten, zelfs tijdens je opleiding.

We testen onze producten niet op dieren. Wij vinden het belangrijk om ethisch verantwoorde producten te maken die veilig zijn voor zowel mensen als dieren. Onze producten zijn dan ook cruelty-free. Heb je nog verdere vragen over onze producten of ons beleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

In de dag- en 24-uurscrèmes van Nouvital Cosmetics is geen SPF verwerkt. Dit komt omdat de werking van een SPF slechts tot twee uur na aanbrengen duurt, waardoor je huid rond het zonnigste moment van de dag al niet meer beschermd is tegen UV-stralen. Bij Nouvital Cosmetics hebben we daarom gekozen voor een alternatieve aanpak: we hebben een speciale druivenstamcel toegevoegd aan al onze dag- en 24-uurscrèmes. Deze unieke stamcel biedt bescherming op celniveau tegen de schadelijke effecten van UV-stralen, voorkomt UV-stress in de huidcellen en remt photo-aging (het versnellende verouderingsproces door zonlicht). Voor extra bescherming op zonnige dagen adviseren we onze Sun Care SPF 30 te gebruiken, die specifiek ontworpen is om je huid tegen schadelijke UV-stralen te beschermen.

Wij maken in onze producten gebruik van hypoallergeen parfum. Hypoallergeen betekent dat de geur vrij is van veelvoorkomende allergenen die de huid kunnen irriteren of allergische reacties kunnen veroorzaken. Twijfel je of je allergisch bent voor parfum? Voer dan eerst een patchtest uit met één van onze producten. Dit kan op een onopvallende plek in de hals of aan de binnenkant van een arm. Een allergische reactie is binnen 48 uur zichtbaar op de huid.

Alle producten van Nouvital Cosmetics worden met zorg geproduceerd en ontwikkeld in ons eigen productiecentrum in Rotterdam. Deze locatie huisvest zowel een geavanceerde fabriek als een laboratorium.

Wij accepteren de volgende betaalwijzen:

  • Betalen met iDEAL
  • Betalen op rekening’

Op de dag dat we je bestelling verzenden, sturen we je de bijbehorende factuur. De benodigde betaalinformatie vind je onderaan deze factuur. In dezelfde e-mail vind je ook een handige betaallink, waarmee je je factuur moeiteloos kunt voldoen. Houd er rekening mee dat de betalingstermijn 30 dagen bedraagt. Let op: het is niet mogelijk om meerdere facturen met één enkele overboeking te voldoen.

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden dezelfde dag nog klaargemaakt voor verzending. Voor bestellingen geplaatst na 12:00 uur op vrijdag en gedurende het weekend, start de verwerking op maandag. Ons doel is om binnen één werkdag te leveren binnen Nederland en binnen twee werkdagen voor bestemmingen in België.

Geniet van gratis verzending voor alle bestellingen boven de €150,- (excl. btw) binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €150,-, bedragen de verzendkosten in Nederland €8,- (excl. btw) en in België €12,- (excl. btw).

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail van DHL met de trackingcode om je pakket te volgen. Op de leverdatum stuurt DHL nog een e-mail met het specifieke tijdsvenster waarin je pakket wordt bezorgd. Voor realtime updates en een naadloze leveringservaring, raden we je aan de DHL-app te downloaden. Hiermee kun je eenvoudig zien wanneer je pakket wordt afgeleverd.

Mocht je bestelling niet volledig zijn aangekomen, dan verzoeken we je vriendelijk om binnen 5 werkdagen contact met ons op te nemen. Je kunt dit doen via info@nouvital-cosmetics.nl of door te bellen naar 010-4626609. Zodra we je melding hebben ontvangen, zullen we er alles aan doen om eventuele fouten zo snel mogelijk te corrigeren.