Geen producten in de winkelwagen.

Veelgestelde vragen

Eczeem is een huidaandoening die ervoor zorgt dat de huid rood, droog, schilferig en jeukend wordt. Het komt het meest voor bij kinderen, maar kan op elke leeftijd voorkomen.

Onze producten bevatten ingrediënten zoals prebiotica, ceramiden en hydraterende middelen die helpen de huidbarrière te versterken en vocht in de huid vast te houden, wat kan helpen om de symptomen van eczeem te verminderen.

Ja, onze producten zijn specifiek ontworpen en getest voor gebruik op een gevoelige huid en zijn vrij van irriterende grondstoffen die eczeem kunnen verergeren.

Ja, onze producten kunnen veilig worden gebruikt in combinatie met andere huidverzorgingsproducten. Echter, als je andere producten gebruikt die irriterende stoffen bevatten, kunnen deze de effectiviteit van onze producten verminderen. Gebruik voor optimale resultaten uitsluitend de producten uit de Nouvital Cosmetics DermoCosmetics lijn.

Hoewel sommige mensen directe verlichting kunnen ervaren, kan het enkele weken duren voordat je een significante verbetering in je eczeem symptomen ziet. Het is belangrijk om consequent te zijn met je huidverzorgingsroutine.