Geen producten in de winkelwagen.

Starpil Facial Waxing Course

Ben jij op zoek naar een langdurige oplossing voor een gladde en perfecte huid? Dan is het waxen van het gezicht iets voor jou. Tijdens deze training, de Starpil Facial Waxing Course, gaan we dieper in op de details van het waxen van het gezicht, waarbij we verschillende waxtechnieken bespreken om deze kunst onder de knie te krijgen.

Of je nu een ervaren schoonheidsspecialist bent die zijn vaardigheden wil verfijnen of een beginner die de basis wil leren, biedt deze Facial Waxing Course een solide basis om zelfverzekerd gezichtswaxbehandelingen uit te voeren.

Gedurende de training behandelen we diverse onderwerpen, waaronder de voordelen van het waxen van het gezicht, mogelijke bijwerkingen en voorzorgsmaatregelen voor een veilige en comfortabele ervaring.

Daarnaast leren we je de juiste waxtechnieken voor verschillende delen van het gezicht, zoals wenkbrauwen, bovenlip en kin, en bespreken we factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van de meest geschikte techniek. Ook komen de juiste waxtemperatuur, applicatiemethoden en verwijderingstechnieken aan bod. We besteden dan ook aandacht aan het handhaven van een schone en steriele omgeving, inclusief de juiste desinfectie van apparatuur en het toepassen van hygiëneprotocollen.

De Facial Waxing Course biedt een combinatie van theoretische kennis, praktijkdemonstraties en hands-on oefeningen. We kijken ernaar uit om samen met jou jouw vaardigheden in gezichtswaxbehandelingen naar een hoger niveau te brengen.

 

 

De training zal er als volgt uit zien:

09:30 – 10:00 uur          Inloop met koffie/ thee en iets lekker

10:00 uur                       Theorie

11:30 uur                       Demonstratie

11:45 uur                        Waxen met Starpil wax en nabehandeling met Starpil Cosmetica*

13:00 uur                        Einde

*als deelnemer zul je de waxtechnieken toepassen op een mede deelnemer.

 

 

Kosten:

€ 150,00 inclusief 1 kg Starsoft Film Wax Microbeads voor een goede start in de salon en het beste resultaat bij je klanten. (kosten zijn exclusief BTW)

 

We werken tijdens de training in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten, hierdoor krijgt iedereen de juiste aandacht en begeleiding.

Coventrystraat 12 Rotterdam

3 h 30 min

€150,00