Deze exfoliërende body scrub verzacht en verkwikt de huid van het hele lichaam, waardoor de huid weer gaat stralen. 
De peelende substantie in de Scrub Cream Body bestaat uit bamboe en frambozenpitten met een grovere fijnheidsgraad. Toegevoegd aan de formule zijn bisabolol, dat verzachtend werkt op de huid, en Fucogel, een biosaccharide bestaande uit fucose-galactose suikers, om zijn sterk hydraterende en huidverzachtende eigenschappen. Deze biosaccharide zorgt voor een vermindering van de huidgevoeligheid bij het scrubben. De Scrub Cream Body bevordert de werking van de producten die daarna worden opgebracht, doordat hun werkstoffen beter door in de huid kunnen doordringen na het verwijderen van dode huidcellen.  

Masseer de scrub op het lichaam met een roterende beweging, geef extra aandacht aan de ruwere huidgebieden. Afspoelen onder de douche of in bad. Kan worden gebruikt op de vochtige huid voor een milde scrub of op de droge huid voor een intensiever scrub effect. Voor een mooi resultaat 1 à 2x per week gebruiken. 

 

Bamboo Scrub (Bambusa arundinacea powder): natuurlijke scrubkorrels met een hoge fijnheidsgraad die dode huidcellen op een huidvriendelijke manier verwijderen. 

Frambozen Pit Scrub (Rubus Idaeus Seed): frambozenpitten die afkomstig zijn uit een restproduct van de voedselindustrie. Deze duurzame en natuurlijke scrubkorrels hebben een hoge fijnheidsgraad en verwijderen de dode huidcellen op een huidvriendelijke manier. 

Bisabolife (bisobolol): dit duurzaam verkregen ingrediënt vermindert irritatie en chronische roodheid en geeft de huid een zacht gevoel. 

Prebiotics: behoudt de natuurlijke balans van de micro-organismes op de huid, hierdoor heeft het een preventieve en een pro-actieve werking. Alle huidproblemen die voorkomen hebben een oorzaak of gaan gepaard met een onbalans in deze organismes. Het ondersteunen en behouden van deze natuurlijke balans is essentieel voor een gezonde huidflora. 

Biosaccharide Gum-1: deze anti-aging moisturizer beschermt de huid tegen sensorische stress van buitenaf (zoals overgevoeligheid die kan optreden bij het scrubben van de huid) en helpt de huid te herstellen. 

Sunflower oil: bevat een hoog percentage aan vetzuren die de huid hydrateren en herstellen.