Producten

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  1. Cosmetica 79
  2. Specials 21
  3. Salonbenodigdheden 96
  4. Test 0

Cleansers

Azulen Cleansing Oil

De belangrijkste stap naar een gezonde huid

De sleutel tot een stralende huid, begint met een goede reiniging. Een goede cleanser verwijdert moeiteloos vuil, make-up en overtollig sebum van de huid. In ons assortiment hebben wij voor elk huidtype de juiste cleanser.


Reinigend
Prebiotisch
Gezicht
Hydraterend

Tonics

Aloe Vera Tonic

Herstelt de pH niveau waarde van de huid en hydrateert

Een tonic is een essentiële stap bij gelaatverzorging. Het gebruik van een tonic zorgt ervoor dat de pH-waarde van de huid weer geneutraliseerd wordt en beter de werkstoffen uit je crèmes en serums zal opnemen. De Aloe Vera Tonic, Azulen Tonic en Deep Cleansing Tonic bevatten betaïne om de vochtbalans van de huid op peil te houden.


Reinigend
Prebiotisch
Gezicht
Hydraterend

Peelings / Lysings

Biomimetic Peeling

Verbeter de huidteint met onze exfolianten

Onze exfolianten verwijderen op milde wijze de dode huidcellen. Met gebruik van een exfoliant zal de huid gladder en egaler worden. In ons assortiment hebben wij fruitzuren, scrubs en een peeling. De peelende substantie in onze scrubs is op natuurlijke basis.


Vernieuwend
Prebiotisch
Gezicht
Hydraterend

Massage

Massage Oil

Massage, altijd een goed idee

Verrijk je behandeling met één van onze luxe massageproducten. Met veel zorg hebben wij verschillende formules ontwikkeld met de meest rijke oliën voor de huid.


Prebiotisch
Lichaam
Gezicht

Masks

Hyaluronic Gel Mask

Verwen de huid met onze luxe maskers

Tijdens een behandeling, maar ook thuis, is een masker een echt verwenmoment. In ons assortiment hebben wij meerdere soorten luxe maskers (gelmaskers, crèmemaskers en stay-on maskers) die geschikt zijn voor verschillende huidtypes en condities.


Prebiotisch
Gezicht
Hydraterend

Concentrate

Vitamine E Concentrate

De ultieme boosters voor de huid

Concentraten worden toegepast ter verhoging van de werking van aan te brengen verzorgingsproducten. Als praktisch alternatief voor glazen ampullen heeft Nouvital gekozen voor moderne airless pompflacons. In tegenstelling tot de ampullen kunnen deze flacons voor meerdere behandelingen en voor langere tijd worden gebruikt.


Intensief
Prebiotisch
Gezicht
Hydraterend

Serum

Snow Algae Serum

De onmisbare aanvulling in jouw skincare routine

Krijg de huid in topconditie met onze serums. Deze cocktail aan hoogwaardige werkstoffen is voor iedereen een extra toevoeging aan de dagelijkse verzorgingsroutine.


Anti-Aging
Prebiotisch
Gezicht
Hydraterend

Cream

Phytocell All Day Cream

Voed de huid met onze unieke creams

Alle dag- en 24 uurs crèmes in ons assortiment bevatten druivenstamcellen die de huideigen epidermale stamcellen activeren en beschermen tegen UV-beschadiging en daarmee photo-aging tegengaan. Uiteraard bevatten ook al onze dag- en nachtcrèmes prebiotica.


Bescherming
Prebiotisch
Gezicht
Hydraterend

Emulsions

Vitacare Emulsion

Verwen de huid met onze luchtige emulsions

Een emulsie is een luchtige, vloeibare formule die zowel voor het gezicht als lichaam gebruikt kan worden. Door de luchtige structuur word het product snel opgenomen door de huid. Deze rijke emulsies hebben een unieke samenstelling van huideigen lipiden en voedende oliën. Alle 3 de emulsies kunnen door middel van iontoforese ingesluisd worden op de + pool.


Gezicht
Lichaam
Prebiotisch
Hydraterend

Cosmetics for Men

Face Wash Men

Speciaal geformuleerd voor de unieke behoefte van de mannenhuid

Bij cosmeticaproducten voor de man is rekening gehouden met de bijzondere eigenschappen van de mannenhuid, zoals een hogere zuurgraad, een dikkere hoornlaag en minder onderhuids vet wat de huid kwetsbaarder maakt voor uitdroging en rimpelvorming.


Reinigend
Prebiotisch
Gezicht
Hydraterend

Sun

Pre & After Sun

Bescherm je huid tegen huidveroudering

Geniet veilig van de zon met de producten van Nouvital. Met de vernieuwde formules en innovatieve ingrediënten biedt het de juiste voorbereiding en bescherming tegen de zon.


Bescherming
Prebiotisch
Gezicht
Hydraterend