Dit cel vernieuwende anti-aging serum op basis van appelstamcellen voorkomt huidveroudering en rimpelvorming die optreden ten gevolge van afnemende activiteit van onze huideigen stamcellen. De appelstamcellen verlengen de levensduur en verhogen de activiteit van de huideigen stamcellen, waardoor rimpels en fijne lijntjes vervagen en de huid haar natuurlijke schoonheid behoudt. 

Aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans in de cel vernieuwing te geven; inmasseren met de vingertoppen na het reinigen van de huid. Breng na gebruik van het Phytocell Complex Serum een van je favoriete Nouvital dag of nacht crème aan om je skincare routine af te sluiten. 

Phytocell Malus Dometicaunieke cel vernieuwende stamcel van de appelsoort Uttwiller Spätlauber. Deze stamcellen beschermen en verhogen de vitaliteit van de huideigen stamcellen. Rimpels en fijne lijntjes zullen vervagen in het gelaat, waardoor het jeugdige uiterlijk van de huid wordt hersteld.   

Schizophyllan: een polysaccharide van de schizophyllum commune (paddenstoel soort) en zorgt voor een revitaliserende werking van de huidcellen in een ouder wordende huid. 

Het verhoogt de weerstand van de huid en verbetert de processen die op celniveau plaatsvinden. 

Biosaccharide Gum-4: beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. 

Vitamin E: een krachtige anti-oxidant en onmisbaar voor een gezonde en vitale huid. Vitamine E geeft een betere doorbloeding van de huidcapillairen, verhoogt de hydratatie en remt het huidverouderingsproces. Door het bevorderen van de celdeling wordt de huid gladder, vervagen oneffenheden en zal pigmentvorming van de huid verminderen. 

Sunflower oil: bevat een hoog percentage aan vetzuren die de huid hydrateren en herstellen. 

Chondrus Crispus Extract: beschermt de huid en voorkomt vochtverlies (transepidermal water loss). 

Meer informatie
Volume30 ml