Actieve Werkstoffen

A-Z

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z


A

Acetyl Hexapeptide

(Argireline) een anti-aging polypeptide met een botuline achtige werking die is opgebouwd uit lichaamseigen aminozuren. Argireline ontspant de mimische huidspiertjes, waardoor rimpels en lijnen vervagen en de huid een jeugdiger uiterlijk geeft.

Agave Extract

Geeft een langdurig zacht gevoel aan de huid.

Aloe Vera

Heeft een kalmerende en ontstekingsremmende werking op de huid. Aloë Vera is rijk aan proteïne, mineralen en vitamines. Het heeft een intensieve vocht inbrengende werking en zorgt voor een zachte en soepele huid.

Avocadol (Persea Gratissima Oil, Glycine Soja Oil, Glycine Soja Sterol, Hexyl Laurate)

Avocadol is als een ‘exotische butter’ waarin de meest gewenste werkstoffen van avocado olie in zijn geconcentreerd. Avocadol verbetert de vochtbalans, de huidelasticiteit en zorgt voor een gladde huid. Het herstelt de huidbarrière en zorgt voor een gezondere huid met de beschermende effecten van essentiële vetzuren zoals omega-6 linolzuur en de werking van sterolen. 

B

Bamboo Scrub (Bambusa arundinacea powder)

Natuurlijke scrubkorrels met een hoge fijnheidsgraad die dode huidcellen op een huidvriendelijke manier verwijderen.

Betaine

Een intensief hydraterende werkstof die de huidbarrière verstevigt. Het beschermt de huidcellen tegen omgevingsstress zoals oxidatieve (UV-straling) en thermische stress (uitdroging) door het reguleren van de vochtbalans in de huidcellen.

Bifida Ferment Lysate

Versnelt het herstelproces van door UV beschadigde huidcellen en voorkomt photo-aging.

Biomimetic Skin Barrier Repair (Macadamia Ternifolia Oil, Phospholipids, Glycine Soja Sterol, Stearic Acid, Glycerin, Safflower Oil/Palm Oil Aminopropanediol Esters, Squalane)

Deze effectieve ingrediënten werken samen om de huidlipiden in de huidbarrière te herstellen en te beschermen. Het vermindert vochtverlies van de huid en is geschikt voor elk huidtype. Deze actieve werkstoffen hebben een direct en langdurig merkbaar effect. Ze hydrateren de huid intensief en geven de huid een gezonde uitstraling.

Biosaccharide Gum-1

Deze anti-aging moisturizer beschermt de huid tegen sensorische stress van buitenaf (zoals overgevoeligheid die kan optreden bij het scrubben van de huid) en helpt de huid te herstellen. 

Biosaccharide Gum-4

Een anti-pollutionschild die de huid beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Bisabolife (bisobolol)

Dit duurzaam verkregen ingrediënt vermindert irritatie en chronische roodheid en geeft de huid een zacht gevoel.

Blueberry extract

Bevat een hoge concentratie antioxidanten (polyfenolen), vitamine A en C. Het heeft een revitaliserende werking op de huid en geeft een egale huidtoon.

C

Calendula extract

Heeft een verzachtende en zuiverende werking op de huid. 

Chondrus Crispus Extract

Beschermt de huid en voorkomt vochtverlies (transepidermal water loss) van de huid. 

Cucumber extract

Heeft ontstekingsremmende en herstellende eigenschappen die de huid zacht en soepel doen aanvoelen.  

D

Dates extract (Phoenix Dactylifera Seed Extract)

Voorkomt oxidatieve schade aan de huid en vermindert op effectieve wijze de symptomen van chronische roodheid. Met zijn anti-aging eigenschappen zorgt het voor vermindering van rimpels en fijne lijntjes. De huid zal een egalere tint krijgen, waardoor het een rustigere en vitalere uitstraling krijgt. 

Dermcom™

Een extract uit de krokusbol die het verouderingsproces in de huid terugdraait door de communicatie tussen de huidcellen te stimuleren. Het extract verhoogt de collageen en elastine productie, dit geeft de huid meer volume en zorgt voor een verbetering in de huidstructuur. 

Dipalmitoyl Hydroxyproline

Een natuurlijk aminozuur die productie van collageen intensief verhoogt. Daarnaast beschermt het de huidcellen tegen oxidatieve stress en de degradatie van de Extracellulaire matrix (ECM). 

E

Euphrasia Officinalis

Heeft een ontstekingsremmende werking en zorgt voor een verzachtend effect op huid. 

F

Frambozen Pit Scrub (Rubus Idaeus Seed)

Frambozenpitten die afkomstig zijn uit een restproduct van de voedselindustrie. Deze duurzame en natuurlijke scrubkorrels hebben een hoge fijnheidsgraad en verwijderen de dode huidcellen op een huidvriendelijke manier.

G

Guajazulen

Een actieve werkstof uit kamille olie die een verzachtende, ontsteking werende en ontsteking reducerende werking heeft op de huid. 

H

Hamamelis extract

Heeft een verzachtende werking en helpt tegen een licht geïrriteerde huid. 

Hexyl Ketoglutarate Esters

Een veresterde vorm van α-ketoglutarate, een natuurlijke voorkomende stof in de huidcellen. α-ketoglutarate is essentieel bij het proces van de productie van collageen en zal ervoor zorgen dat er een significante toename is in de synthese van functionele collageen en de daaropvolgende correcte structurering van de collageenvezels. 

Hyaluronic acid

Een huideigen stof met waterbindende eigenschappen. Hierdoor zorgt het voor intense 24 uurs hydratatie en meer volume in de huid. 

Hyaluronic acid (Sodium Hyaluronate, high molecular weight)

Door het hoog moleculair gewicht werkt dit type Hyaluronzuur in op de buitenste laag van de huid. Het zorgt voor een intense hydratie in de eerste drie uur na het aanbrengen en vormt een filmlaag op de huid die vochtverlies voorkomt.  

Hyaluronic acid (Sodium Hyaluronate,  low molecular weight)

Door het laag moleculair gewicht werkt dit type Hyaluronzuur in op de hoornlaag van de huid. Het zorgt voor een hydratie 24 uur na het aanbrengen op huid en door zijn waterbindende eigenschappen houdt het vocht vast in de huidcellen. 

Hyaluronic acid (Sodium Hyaluronate, very low molecular weight)

Door het zeer laag moleculair gewicht dringt dit type hyaluronzuur diep door in de huid. Het zorgt voor vermindering van rimpels, verbetert de structuur en beschermt de stamcellen van de huid. 

Hydrolyzed Soy Protein

Een natuurlijke actieve sojapeptide die het zuurstofverbruik in de huidcellen stimuleert en celvernieuwing bevordert. Door deze tweevoudige werking zorgt het voor een voedend, stimulerend en detoxificerend effect op de huidcellen.

I

Geen gegevens gevonden

Niet beschikbaar

J

Geen gegevens gevonden

Niet beschikbaar

K

Geen gegevens gevonden

Niet beschikbaar

L

Lactic Acid

Behoort tot de Alpha Hydroxy Acids (AHA) en is een natuurlijk fruitzuur dat voorkomt uit de fermentatie van suiker. Lactic Acid exfolieert het huidoppervlak door dode huidcellen op natuurlijke wijze te verwijderen, donkere vlekken lichter te maken en fijne lijntjes en oneffenheden te vervagen. 

M

Macadamia oil

De huid-identieke lipiden, antioxidanten en een hoog fytosterolgehalte voeden en beschermen en remmen het verouderingsproces van de huid af. 

Micro Algae (Diatomaceous Earth)

Gedroogde zee-algen met een zeer hoge fijnheidsgraad die uitermate geschikt zijn voor de gevoelige huid en dode huidcellen op een huidvriendelijke manier verwijderen. 

N

Geen gegevens gevonden

Niet beschikbaar

O

Oryza Sativa Strach (rijstzetmeel)

De rijstzetmeelkorrels verwijderen het vuil en sebum van de huid zonder de huidbarrière aan te tasten en de talgklieren te stimuleren. De rijstzetmeelkorrels zijn zeer klein van formaat en hebben een perfect ronde vorm. Door deze hele kleine en perfecte vorm reinigen zij de huid bij het aanbrengen van het masker op een zeer huidvriendelijke manier.  

P

Perfection Peptide P3™

Een biologisch actief tripeptide dat is ontwikkeld om het natuurlijke verhoorningsproces van de huid te reactiveren. Daarnaast voorkomt het het dunner worden van de verouderende huid. Een ouder wordende huid heeft de neiging steeds dunner te worden omdat de afstoting van keratinecellen uit de opperhuid sneller plaatsvindt dan de aanmaak van nieuwe cellen van binnenuit. Het geeft de huid een intens gehydrateerd en glad uiterlijk. Rimpels zullen verminderen en de huid zal zacht aanvoelen.  

Phospholipids

Verstevigt en herstelt de huidbarrière door het stimuleren van de ceramide (lipiden die een essentieel onderdeel zijn van de opperhuid) synthese. 

Phytocell Malus Dometica™

Unieke celvernieuwende stamcel van de appelsoort Uttwiller Spätlauber. Deze stamcel beschermd en verhoogt de vitaliteit van de huideigen stamcellen. Rimpels en fijne lijntjes zullen vervagen in het gelaat waardoor het jeugdige uiterlijk van de huid wordt hersteld. 

Powder la vie

Geeft een langdurig matterend effect op de huid. 

Prebiotics

Behoudt de natuurlijke balans van de micro-organismen op de huid, hierdoor heeft het een preventieve en een pro-actieve werking. Alle huidproblemen die voorkomen, hebben een oorzaak of gaan gepaard met een onbalans in deze organismen. Het ondersteunen en behouden van deze natuurlijke balans is essentieel voor een gezonde huidflora. 

Q

Q10 enzymes

Een antioxidant met een revitaliserende anti-aging werking op de huidcellen. Het beschermt de huidcellen tegen vrije radicalen en stimuleert de productie van collageen en elastine.  

R

Geen gegevens gevonden

Niet beschikbaar

S

Saniskin™ (Propanediol, Polygonum Cuspidatum Root Extract, PCA)

Bestrijdt de vier biologische verschijnselen van een acné huid.
Het reguleert de talgproductie. 
Herstelt de balans van de micro-organismen op huid, voornamelijk de overmatige aanwezigheid van de P.Acnes bacterie die als trigger op huid werkt bij de vorming van acné. 
Voorkomt de oxidatie van talg in de huid. 
Voorkomt ontstekingen in de huid en stress bij het immuunsysteem.

Schizophyllan

Een polysaccharide van de schizophyllum commune (paddenstoelsoort) zorgt voor een revitaliserende werking van de huidcellen in een ouder wordende huid.  Het verhoogt de weerstand van de huid en verbetert de processen die op celniveau plaatsvinden. 

Soothex™ (Boswellia Serrata Gum)

Een natuurlijke actieve stof uit Indiase wierook, veel gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde, met een bewezen krachtige kalmerende werking en ontstekingsremmende eigenschappen voor gevoelige en of over reactieve huidtypes. Het helpt ook bij het verminderen van irritatie bij gevoelige huid. De huid zal erdoor kalmeren en een egale teint krijgen.  

Snow Algae Powder™

Een nieuwe innovatieve methode voor anti-aging. Door het calorische restrictie principe vertraagt en verlengt het de levensduur van de huidcellen.  Hierdoor bevordert het de effectiviteit van de huidcellen en wordt het ouderdomsproces van de huid vertraagd. Dit leidt tot een betere bescherming, verhoogde weerstand tegen oxidatieve stress, een effectiever herstel en detoxificatie van de huidcellen. Het verjongt en beschermt de huid op celniveau en zorgt voor een gezonde en vitale huid. Deze nieuwe methode is zowel geschikt voor de rijpere huid als de jongere huid. 

Sphingolipids

Verstevigt en herstelt de huidbarrière door het stimuleren van de ceramide (lipiden die een essentieel onderdeel zijn van de opperhuid) synthese. 

Sunflower Oil

Bevat een hoog percentage aan vetzuren die de huid hydrateren en herstellen.

Squalane

Een huidverzachtende en hydraterende olie die van nature voorkomt in onze eigen huidbarrière. Met zijn hoge penetratie factor die helpt andere werkstoffen beter in de huid te laten absorberen zal het ontstaan van rimpels en fijne lijntjes sterk verminderen. 

Squalane Oil

De huid-identieke lipiden, antioxidanten en een hoog fytosterolgehalte voeden en beschermen en remmen het verouderingsproces van de huid af.

T

Trimoist™ KMF

Een biomimetic 24 uurs moisturizer die gebaseerd is op het huideigen hydraterende systeem (NMF, natural moisturizing factor) en in een drie stappen systeem de vochtbalans effectief en intensief verbeterd in de huid.
Filmvormende polysacchariden beschermen de huid
Huideigen lipiden versterken de vochtbarrière
Een intensieve toename in de 24 uurs hydratatie

TRIspire Enhance™ (Galactoarabinan)

Een zeer functionele polysaccharide die wordt gewonnen uit de lariksboom. TRIspire Enhance is een natuurlijk en mild polymeer dat het vochtverlies (TRANSEPIDERMAL WATER LOSS) vermindert en zorgt voor vochtregulatie in de huid. Het bevordert het AHA-afschilferingproces van de huid zonder irritatie en vermindert de oppervlakkige fijne lijntjes van de huid.  

U

Geen gegevens gevonden

Niet beschikbaar

V

Vin-Uplift (Wine, Caesalpinia Spinosa Gum)

Een unieke 24 uurs hydraterende combinatie van een druivensoort, die wordt gebruikt in de productie van Zwitserse ijswijn, Polysacharide geven de huid een liftend effect dat al na 30 minuten zichtbaar is.

Vitamin A

Activeert de celvernieuwing en stimuleert de natuurlijke collageen vorming van de huid.   

Vitamin C

Versnelt de synthese van collageen, geeft de huid een visueel egaler effect en zorgt voor een frisse stralende glow. 

Vitamin E

Geeft een betere doorbloeding van de huidcapillairen, verhoogt de hydratatie en remt het huidverouderingsproces. Door het bevorderen van de celdeling wordt de huid gladder, vervagen oneffenheden en zal pigmentvorming van de huid verminderen. 

Vitis vinifera (Grape) Fruit Cell Extract

Deze druivenstamcellen beschermen de huid op celniveau tegen de negatieve invloeden van UV-stralen. Het voorkomt UV-stress in de huidcellen en photo-aging (het versnellen van het agingproces ten gevolge van zonlicht) van de huid.

Vitis Vinifera Fruit Extract, Pyrus Malus Fruit Extract, Citrus Limon Fruit Extract

Hydrateert en stimuleert de eigenschappen van het huidmetabolisme. Zorgt voor een herstel van het huidoppervlak en het effectief verminderen van kleine rimpels en expressielijntjes.

W

Geen gegevens gevonden

Niet beschikbaar

X

Geen gegevens gevonden

Niet beschikbaar

Y

Geen gegevens gevonden

Niet beschikbaar

Z

Zincidone

Verminderd effectief de productie van talg in de huid.