Over Ons

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  1. Actieve Werkstoffen 1

Over Nouvital Cosmetics

Hoogwaardige huidverbetering met innovatieve werkstoffen tegen een betaalbare prijs: dat is waar Nouvital Cosmetics sinds de oprichting in 2005 voor staat. We combineren krachtige werkstoffen -  prebiotica, AHA, vitamine A, vitamine C, laagmoleculair hyaluronzuur – van de allerhoogste kwaliteit om de huid te geven wat ze nodig heeft. De sterke basis van alle Nouvital-producten beschermt de huidbarrière, huidcellen en stamcellen van binnenuit. Zo kunnen we optimale huidverbetering garanderen.

Prebiotica als basis
Wij geloven in de kracht van prebiotica, een afgeleide van de bekendere probiotica. Niet voor niets is Nouvital Cosmetics het eerste Nederlandse cosmeticamerk dat prebiotica als basis van alle verzorgingsproducten gebruikt. Prebiotica werkt proactief én preventief en ‘voedt’ de goede bacteriën die op de huid leven. Die bacteriën werken reinigend en zorgen ervoor dat de immuuncellen goed functioneren. Een absolute skin benefit voor álle huidtypen, en dus vind je prebiotica in al onze huidverzorgingsproducten. Samen met bewezen effectieve ingrediënten als hyaluronzuur, vitamine C, retinol, vitamine E en Dermcom™ zorgt prebiotica ervoor dat iedere huid kan floreren.

In-house productieproces

Als een van de weinige Nederlandse beauty brands ontwikkelen we onze producten in eigen beheer. In Rotterdam werken we dagelijks aan de productie van de meest kwalitatieve cosmetica die écht iets voor de huid doet. Omdat we de productie in eigen beheer hebben, kunnen we de nieuwste innovaties en trends razendsnel in onze formules verwerken. Hierdoor verbeteren en innoveren we onze gehele productlijn continu.

Innovativiteit als prioriteit

Van de Biomimetic Peeling tot zoncosmetica met prebiotica en van een steeds uitgebreidere mannenlijn tot concentraten met hyaluronzuur in de lichtste, kleinste moleculaire vorm die er is: bij Nouvital Cosmetics staat innovatie hoog in het vaandel. We zoeken altijd naar vernieuwing in ons assortiment en houden daarbij de trends scherp in de gaten. Alles om jou en je klanten het allerbeste voor een stralende, gezonde huid te kunnen bieden.

Starpil Wax

Van een professionele brazilian wax tot het zelf waxen van je benen of bovenlip: grondig, efficiënt en veilig waxen doe je met Starpil Wax. Starpil is dé marktleider in professionele waxproducten voor salon- en thuisgebruik en biedt hard wax, soft wax, roll-on wax en waxbenodigdheden aan. Met Starpil Wax heb je alles bij de hand wat je nodig hebt in jouw wax- of schoonheidssalon. 

Al 30 jaar wereldwijd marktleider
Starpil zag in 1984 het levenslicht toen founder Jesús Bonán Solé vanuit zijn garage in het Spaanse dorp Torredembarra waxproducten ging ontwikkelen. Zijn missie? Beautysalons van waxproducten van de allerhoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs voorzien. Solé bood zijn producten aan onder de naam Maystar Cosmética, een merk dat in 1993 Starpil als submerk lanceerde. Sindsdien is Starpil Wax niet meer weg te denken uit de wereld van ontharing en waxing en wordt het merk wereldwijd in 65 landen verkocht.

Wax & more…
Naast kwalitatief hoogwaardige wax in verschillende soorten en kleuren vind je bij Starpil waxbenodigdheden als houten spatels, wax heaters en verzorgende after care, zoals olie, gel en crème. Starpil Wax heeft daarnaast een vegan lijn: de eerste waxlijn ter wereld die 100% veganistisch is. Voor de (zeer) gevoelige huid is er StarSoft, een extra milde waxlijn die huidirritatie voorkomt. Starpil Wax is PETA-gecertificeerd, dierproefvrij en werkt met oog voor mens en milieu. Een fijne gedachte!