Geen producten in de winkelwagen.

OVER NOUVITAL COSMETICS

Bij Nouvital Cosmetics zetten we ons in voor continue verbetering en innovatie van onze volledige productlijn. Dit stelt ons niet alleen in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de industrie, maar ook om onze klanten de meest effectieve en up-to-date huidverzorgingsoplossingen te bieden.

Ga met ons mee op deze reis van innovatieve huidverzorging, waar kwaliteit betaalbaarheid ontmoet, en wetenschap schoonheid ontmoet. 

Welkom bij Nouvital Cosmetics.

OVER ONS

OPRICHTING NOUVITAL COSMETICS

Nouvital Cosmetics werd in 2005 opgericht met een helder doel voor ogen: het creëren van hoogwaardige, innovatieve producten voor professionals in de schoonheidsindustrie. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bevat een breed scala aan speciaal ontwikkelde huidverzorgingsproducten die zowel geschikt zijn voor professioneel gebruik in salons als voor persoonlijk gebruik thuis.

Onze visie is ambitieus maar eenvoudig: we streven naar een wereld waarin iedereen kan genieten van een gezonde en vitale huid. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze voortdurende toewijding aan innovatie en de ontwikkeling van hoogwaardige producten, ondersteund door wetenschappelijke inzichten. We zijn vastbesloten om de standaarden voor huidverzorging te verhogen en een blijvende, positieve impact te hebben op het welzijn van onze klanten.

OVER ONS
ONZE MISSIE BIJ NOUVITAL

Onze missie is het produceren van hoogwaardige producten die bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van de huid. We zijn toegewijd aan het benutten van baanbrekende wetenschappelijke ontdekkingen en innovatieve ingrediënten om effectieve huidverzorgingsoplossingen te ontwikkelen. Ons doel is niet alleen om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, maar deze te overtreffen door het aanbieden van producten die effectief, veilig en duurzaam zijn. Wij zijn vastberaden om bij te dragen aan het zelfvertrouwen en de tevredenheid van onze klanten, terwijl we ons blijven inzetten voor vooruitgang in de wereld van huidverzorging.

Als één van de weinige schoonheidsmerken in Nederland, ontwikkelen en produceren wij bij Nouvital Cosmetics onze producten geheel in eigen beheer. Gevestigd in Rotterdam, zijn we dagelijks toegewijd aan het vervaardigen van hoogwaardige cosmetica die een significante bijdrage levert aan de gezondheid en het welzijn van de huid. In ons eigen laboratorium werken we nauwgezet aan de ontwikkeling en productie van onze huidverzorgingsproducten. Daarnaast vullen we de producten ter plaatse af en verzenden we dagelijks alle binnenkomende bestellingen. Deze unieke mogelijkheid om het volledige productieproces in eigen handen te hebben, stelt ons in staat om de nieuwste innovaties en trends snel en efficiënt in onze formules te verwerken.

TESTIMONIALS

WHERE SCIENCE MEETS BEAUTY

Bij Nouvital Cosmetics geloven we sterk in de kracht van prebiotica, een afgeleide van de meer bekende probiotica. We zijn dan ook trots om het eerste Nederlandse cosmeticamerk te zijn dat prebiotica als basis voor al onze verzorgingsproducten gebruikt. Prebiotica werken op een proactieve en preventieve manier door de goede bacteriën die op de huid leven te ‘voeden’. Deze bacteriën hebben een reinigende werking en zorgen ervoor dat de immuuncellen optimaal functioneren. Dit levert een absolute huidvoordeel op voor alle huidtypen, en daarom vind je prebiotica terug in al onze huidverzorgingsproducten.

Onze producten bieden een basis die tegemoetkomt aan de essentiële behoeften van elke huid. Of het nu gaat om hydratatie, ondersteuning, herstel of bescherming, wij zorgen ervoor dat elke huidlaag de zorg krijgt die ze nodig heeft. Deze vier pijlers vormen de basis van elke huidverzorgingsroutine en zijn cruciaal om de huid in optimale gezondheid te houden. Een gezonde huid is immers minder vatbaar voor vroegtijdige veroudering en huidproblemen. Bij Nouvital Cosmetics zetten we ons in om je huid de beste zorg te bieden, zodat jij er op je best uit kunt zien en je op je best kunt voelen.

OVER ONS
Onze waarden

Hoogwaardige Ingrediënten

Bij Nouvital Cosmetics gebruiken we alleen hoogwaardige, natuurlijke en wetenschappelijk bewezen ingrediënten in onze producten, om de beste resultaten te garanderen.

Eigen Productie

Bij Nouvital Cosmetics hebben we volledige controle over ons productieproces. Dit betekent dat we nauwgezet toezicht houden op de kwaliteit van onze producten en snel kunnen inspelen op de nieuwste trends en inzichten in huidverzorging. Het hebben van onze eigen productie stelt ons in staat om consistent hoogwaardige, innovatieve en effectieve cosmetica aan te bieden.

Innovatieve Formules

Onze producten bij Nouvital Cosmetics zijn gebaseerd op geavanceerde wetenschappelijke onderzoek en bevatten innovatieve formules die effectief zijn in het aanpakken van diverse huidproblemen.

Uniek Assortiment

Bij Nouvital Cosmetics begrijpen we dat elke huid uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom bieden we een breed assortiment aan producten voor alle huidtypes en condities. Of je nu een droge, vette, gevoelige of gecombineerde huid hebt, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat iedereen een huidverzorgingsroutine kan vinden die perfect bij zijn of haar individuele huidbehoeften past.