Geen producten in de winkelwagen.

Nouvital’s Deep Tissue Face Massage Masterclass

De deep tissue gezichtsmassage is een techniek die de bloedcirculatie stimuleert voor ontspanning en versteviging van de huid. Deze legt krachtige druk op de spieren van het gezicht, nek en hoofdhuid, wat leidt tot huidverjonging.

Nouvital’s Deep Tissue Face Massage Masterclass door Glowingskin Master Nadia Elerie

De ultieme huidworkout!

De deep tissue face massage is een techniek die de bloedcirculatie in de huid stimuleert voor ontspanning en versteviging. Deze massage legt een krachtige druk op de spieren van het gezicht, nek en hoofdhuid, wat leidt tot huidverjonging.

De Nouvital’s Deep Tissue Face Massage Masterclass wordt gepresenteerd door niemand minder dan Glowingskin Master Nadia Elerie, een gevestigde naam in de cosmetische wereld voor het opleiden van schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Leer de unieke bindweefseltechnieken van Nadia en pas ze met plezier toe in je salon.

De masterclass omvat zowel theorie als praktijk en wordt gegeven in een kleine groep, zodat er voldoende tijd en persoonlijke aandacht is om al je vragen te beantwoorden.

Tijdens de training maak je gebruik van Nouvital Cosmetics-producten en heb je na afloop de mogelijkheid om producten aan te schaffen.

 

Kosten: €200,00 Tijden: 12:30 uur – 17:00 uur.

 

Cursisten zullen de technieken op elkaar toepassen, dus het is niet nodig om een model mee te nemen.

Coventrystraat 12 Rotterdam

4 h 30 min

€200,00