Een fris geparfumeerde massage olie die geschikt is voor gelaat- en lichaamsmassage. De massage olie laat zich makkelijk verdelen en trekt langzaam in. Deze olie bevat onder andere Vitamine E, macadamia oil en squalane uit olijven. Door de unieke samenstelling aan oliën zit de  Massage Oil vol zit met vitamines, antioxidanten en fytosterolen die de huid extra voeden tijdens het masseren. 

Verdeel een rijke hoeveelheid Massage Oil op de huid. Maak de start van je massage nog aangenamer door de olie te verwarmen. Er zijn verschillende manieren waarop je de Massage Oil kunt verwarmen. Tussen de handpalmen, in een speciale warmte houder of olie verwarmer. Laat nooit de olie koken en controleer de temperatuur voor het aanbrengen op de huid. 

 

Macadamia oil en Squalane oil: met huid-identieke lipiden, antioxidanten en een hoog fytosterolgehalte voeden, beschermen de huid en het remmen verouderingsproces af. 

Sunflower oil: bevat een hoog percentage aan vetzuren die de huid hydrateren en herstellen. 

Vitamin E: geeft een betere doorbloeding van de huidcapillairen, verhoogt de hydratatie en remt het huidverouderingsproces. Door het bevorderen van de celdeling wordt de huid gladder, vervagen oneffenheden en zal pigmentvorming van de huid verminderen.