Een rijke massagecrème op water in olie basis geeft een ontspannende werking op de huid en maakt optimaal gebruik van de kracht van de toegevoegde Vitamine E. Die zorgt voor een mooie vitale en soepele huid. Naast vitamine E bevat deze formule o.a. avocado olie, macadamie oil en squalane uit olijven. Dit zorgt ervoor dat de Massage Cream vol met vitamines, antioxidanten en fytosterolen zit die de huid extra voeden tijdens het masseren.   

Breng deze romige massage cream aan op de huid en je kan direct starten met een ontspannende massage. Wil je de huid naast een heerlijke massage nog een extra boost geven? Breng dan één van onze concentraten onder de Massage Cream aan. 

 

Macadamia oil en Squalane oil: met huid-identieke lipiden, antioxidanten en een hoog fytosterolgehalte voeden, beschermen de huid en het remmen verouderingsproces af. 

Avocadol (Persea Gratissima Oil, Glycine Soja Oil, Glycine Soja Sterol, Hexyl Laurate): Avocadol is als een ‘exotische butter’, waarin de meest gewenste werkstoffen van avocado olie in zijn geconcentreerd. Avocadol verbetert de vochtbalans, huidelasticiteit en zorgt voor een gladde huid. Het herstelt de huidbarrière en met de beschermende effecten van essentiële vetzuren zoals omega-6 linolzuur en de werking van sterolen zorgt het voor een gezondere huid. 

Vitamin E: een krachtige antioxidant en onmisbaar voor een gezonde en vitale huid. Vitamine E geeft een betere doorbloeding van de huidcapillairen, verhoogt de hydratatie en remt het huidverouderingsproces. Door het bevorderen van de celdeling wordt de huid gladder, vervagen oneffenheden en zal pigmentvorming van de huid verminderen.