Dit verfrissende gel masker zorgt door de Triple Hyaluronic Action voor intense hydratatie en meer volume in de huid op celniveau. Hyaluronzuur is een onmisbaar ingrediënt in de verbetering van de huidstructuur.  Het masker is voor elk huidtype geschikt die boost in hydratatie kan gebruiken en zal na het aanbrengen zacht en gerevitaliseerd aanvoelen. 

Sample test

Breng na het reinigen van de huid een royale laag Hyaluronic Gel Mask aan op gezicht, hals en eventueel het decolleté met behulp van een maskerkwast of met de vingertoppen, vermijd hierbij de oogcontouren. Voor een optimaal resultaat adviseren wij vooraf een van de Nouvital exfolianten te gebruiken. 
Na een inwerktijd van 10-15 minuten het masker verwijderen. Nabehandelen met de Aloe Vera Tonic of Azulen Tonic om de laatste restjes masker te verwijderen, de pH-waarde van de huid te neutraliseren en de huid te verfrissen. 

 

Hyaluronic acid (Sodium Hyaluronatehigh molecular weight): door het hoog moleculair gewicht werkt dit type Hyaluronzuur in op de buitenste laag van de huid. Het zorgt voor een intense hydratie in de eerste drie uur na het aanbrengen en vormt het een filmlaag op de huid die vochtverlies voorkomt.  

Hyaluronic acid (Sodium Hyaluronate low molecular weight): door het laag moleculair gewicht werkt dit type Hyaluronzuur in op de hoornlaag van de huid. Het zorgt voor een hydratie 24 uur na het aanbrengen op huid en door zijn waterbindende eigenschappen houdt het vocht vast in de huidcellen. 

Hyaluronic acid (Sodium Hyaluronate, very low molecular weight): door het zeer laag moleculair gewicht dringt dit type hyaluronzuur diep door in de huid. Het zorgt voor vermindering van rimpels, verbetert de structuur en beschermt de stamcellen van de huid. 

Prebiotics: behoudt de natuurlijke balans van de micro-organismes op de huid, hierdoor heeft het een preventieve en een pro-actieve werking. Alle huidproblemen die voorkomen hebben een oorzaak of gaan gepaard met een onbalans in deze organismes. Het ondersteunen en behouden van deze natuurlijke balans is essentieel voor een gezonde huidflora.  

Betaine: beschermt de huidcellen tegen omgevingsstress zoals oxidatieve (UV-straling) en thermische stress (uitdroging) door het reguleren van de vochtbalans in de huidcellen. 

Schizophyllan: een polysaccharide van de schizophyllum commune (paddenstoel soort) en zorgt voor een revitaliserende werking van de huidcellen in een ouder wordende huid. 

Het verhoogt de weerstand van de huid en ondersteund de natuurlijke processen die op celniveau plaatsvinden.