Dit serum is bestemd voor de vochtarme en rijpere huid vanwege zijn herstellende en vitaliserende eigenschappen.  Vooral geschikt wanneer de huid na te veel UV- straling in een slechte conditie verkeert. De formule versterkt en versnelt het huideigen herstelvermogen van de cel. Door het verbeteren van de communicatie tussen de huidcellen zorgt het voor meer volume en een betere huidstructuur. De huid zal na gebruik weer herstellen en er vitaal uitzien. 

Aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven; inmasseren met de vingertoppen na het reinigen van de huid. Breng na gebruik van het DNA Repair Serum één van je favoriete Nouvital dag of nacht crème aan om je skincare routine af te sluiten. 
 

DermcomEen extract uit de krokusbol die het verouderingsproces in de huid omkeert door de communicatie tussen de huidcellen te stimuleren. Dit extract verhoogt de collageen en elastine productie wat voor meer volume in de huid zorgt en een betering in de huidstructuur. 

Bifida Ferment Lysate: versnelt het herstelproces van door UV beschadigde huidcellen en voorkomt photo-aging. 

Hydrolyzed Soy Protein: deze voedende peptide uit sojaeiwit verhoogt het zuurstofverbruik in de huidcellen en stimuleert celvernieuwing. Tevens heeft het een detoxificerende werking op de huidcellen.   

Sunflower oil: bevat een hoog percentage aan vetzuren die de huid hydrateren en herstellen. 
Chondrus Crispus Extract: beschermt de huid en voorkomt vochtverlies (transepidermal water loss). 

Meer informatie
Volume30 ml