Deze verzachtende anti-aging formule is bestemd voor de verzorging van de hals- en decolleté huid. Het hydrateert en verhoogt de elasticiteit van de huid, stimuleert de celstofwisseling en verbetert de huidstructuur. Rimpels en fijne lijntjes zullen verdwijnen en door het langdurige effect zal de decolleté huid er zichtbaar jonger en veerkrachtiger uitzien. 

 

Breng de decolleté cream aan op een gereinigde huid van de nek en het decolleté en masseer 's morgens en 's avonds met opwaartse bewegingen in. 

Acetyl Hexapeptide: (Argireline) een anti-aging polypeptide met een botulineachtige werking die is opgebouwd uit lichaamseigen aminozuren. Argireline ontspant de mimische huidspiertjes, waardoor rimpels en lijnen vervagen en de huid een jeugdiger uiterlijk geeft. 

Biosaccharide Gum-4: beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. 

Schizophyllan: een polysaccharide van de schizophyllum commune (paddenstoel soort) en zorgt voor een revitaliserende werking van de huidcellen in een ouder wordende huid.  

Het verhoogt de weerstand van de huid en ondersteund de natuurlijke processen die op celniveau plaatsvinden.  

Sunflower oil: bevat een hoog percentage aan vetzuren die de huid hydrateren en herstellen. 

Vitamin E: geeft een betere doorbloeding van de huidcapillairen, verhoogt de hydratatie en remt het huidverouderingsproces. Door het bevorderen van de celdeling wordt de huid gladder, vervagen oneffenheden en zal pigmentvorming van de huid verminderen. 

 

Meer informatie
Volume30 ml