Nouvital’s Buccalmassage Masterclass by Glowingskin Master Nadia Elerie

Ervaar en leer de kneepjes van bindweefsel buccal massage!
Het hebben van stijve spieren in het gelaat kan zorgen voor blokkades in je bloedcirculatie en lymfatische systeem. Het weefsel ontvangt niet genoeg zuurstof, waardoor er blokkades ontstaan. Oxidatieve stress breekt collageen af. Dat proces gaan we tegen door de buccal massage. Deze massage concentreert zich op de spieren in en rond de wang en langs het tandvlees. Het gezicht wordt van binnenuit gevormd en zachter gemaakt.

Wat is Oxidatieve stress?
Deze vorm van stress in de huid kan collageen en elastine (verantwoordelijk voor de stevigheid en soepelheid van de huid) afbreken. De aangezicht spieren zijn zeer moeilijk te trainen. Deze massage is een total workout voor juist die spieren. Door alle spieren van je gezicht te bewerken, inclusief de binnenkant, ontstaat er een enorme ontspanning van het hele hoofd-, hals gebied.

‣ Tanden knarsen
‣ Oxidatieve stress
‣ Hangende kaaklijn
‣ Verslapte huid


Nouvital’s Buccalmassage Masterclass zal worden gegeven door de enige echte Glowingskin Master Nadia Elerie. Een begrip in het geven van deze massagetechniek. In de training gebruik je de producten van Nouvital Cosmetics. Na afloop is er mogelijkheid tot het kopen van producten.

Kosten: €150,00
Tijden 12:30 uur – 17:00 uur.


Deze masterclass is niet geschikt bij de volgende situaties: tijdens zwangerschap, herpes, Auto immuun ziekte en Melanoma.
Cursisten zullen op elkaar de technieken toepassen, het meenemen van een model is niet nodig.