Geen producten in de winkelwagen.

Zeer droge huid met neiging
tot atopisch eczeem

Als je worstelt met een zeer droge huid die neigt naar atopisch eczeem dan, weet je hoe uitdagend het kan zijn om producten te vinden die zowel verzachtend werken als de huid hydrateren zonder irritatie te veroorzaken. Wij hebben een reeks producten speciaal ontwikkeld met jouw gevoelige huid in gedachten.

MEER LEZEN OVER ECZEEM

Onze selectie van huidverzorgingsproducten is gericht op het voeden en hydrateren van de zeer droge huid, terwijl tegelijkertijd de symptomen van atopisch eczeem worden aangepakt. Deze producten zijn zorgvuldig samengesteld met kalmerende ingrediënten die helpen de natuurlijke barrière van de huid te herstellen, irritatie te verminderen en jeuk te verlichten.

Van cleansers en moisturizers, elk product is ontworpen om de huid intensief te hydrateren en te voeden, terwijl de huidgevoeligheid wordt geminimaliseerd. Het gebruik van deze producten kan helpen de droogheid te verminderen, de huidtextuur te verbeteren en het comfort van de huid te vergroten.


Alle eczeem producten

Kennisbank

Ceramide 101: Jouw Ultieme Gids voor Gezonde Huid

Ceramiden worden steeds meer herkend als een cruciaal ingrediënt in huidverzorgingsproducten, vooral voor de genezing en bescherming van de huid. In deze toegankelijke gids leer je alles wat je moet weten over ceramiden en hoe ze je huid ten goede kunnen komen, specifiek als je eczeem hebt. Leer ceramiden in jouw voordeel gebruiken en ontdek de transformerende krachten van deze lipiden.

Filaggrine: Je Huid's Superheld

Heb je ooit nagedacht over wat je huid beschermt tegen al die vervelende dingen die we dagelijks tegenkomen? Het blijkt dat er een superheld in ons midden is, bekend als Filaggrine. Dus, of je nu een schoonheidsspecialist bent, iemand die gevoelig is voor allergieën, of gewoon iemand die worstelt met huidaandoeningen zoals eczeem – deze post is voor jou.