Geen producten in de winkelwagen.

Onzuivere huid met neiging tot acne

Het omgaan met een huid die gevoelig is voor acne kan soms aanvoelen als een voortdurende strijd. Maar maak je geen zorgen, wij zijn hier om je te helpen. Onze selectie van huidverzorgingsproducten is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de unieke behoeften van een huid met neiging tot acne.

MEER LEZEN OVER ACNE

Deze producten bevatten actieve ingrediënten die zijn ontworpen om overtollige talgproductie te beheersen, poriën te ontstoppen en ontstekingen te verminderen. Ze bieden ook zachte exfoliatie om dode huidcellen te verwijderen die kunnen bijdragen aan verstopte poriën, terwijl ze tegelijkertijd de huid kalmeren en roodheid verminderen.
Van cleansers en toners tot treatments en moisturizers, elk product in onze collectie is zorgvuldig geselecteerd om een effectieve oplossing te bieden voor acne-gevoelige huid. Ze zijn samengesteld om je huid helder, kalm en evenwichtig te houden. 


Alle acne producten

Kennisbank

Acne de baas: Salicylzuur, het geheime superwapen voor huidverzorging

Acne, een huidaandoening die miljoenen mensen wereldwijd treft, is te herkennen aan mee-eters, gesloten comedonen en puistjes.

De Kracht van Centella Asiatica

Centella Asiatica is een kruid dat al eeuwenlang wordt geprezen om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Ook in de moderne huidverzorging heeft dit ingrediënt zijn weg gevonden als een waar wondermiddel.

Acne: De Onbalans van de C. Acnes Bacterie

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem dat miljoenen mensen wereldwijd treft. Hoewel het vaak wordt geassocieerd met de tienerjaren, kan acne mensen van alle leeftijden treffen. Een van de belangrijkste oorzaken van acne is een onbalans in de Cutibacterium acnes (C. acnes) bacterie.