Helaas, maar als consument is het niet mogelijk om onze producten rechtstreeks bij ons te kopen. Als groothandel richten we ons specifiek op het leveren aan schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en wellnesscentra. Als je geïnteresseerd bent in de aankoop van Nouvital Cosmetics-producten, raden we je aan om onze pagina ‘Vind een Nouvital Professional’ te bezoeken. Hier kun je gemakkelijk een professional vinden die onze producten aanbiedt. Volg deze link om naar het overzicht te gaan.

Om toegang te krijgen tot onze online shop, kun je je registreren via onze registratiepagina. Hier vul je de gegevens van je salon en je contactinformatie in. Na het indienen van je registratieaanvraag, controleren we handmatig je account voordat we je toegang geven tot onze online shop. We streven ernaar om binnen 48 uur op je aanvraag te reageren. Zodra je account is goedgekeurd, kun je inloggen met de gegevens die je hebt aangeleverd tijdens de registratie.  Klik hier om je schoonheidssalon te registeren.

Zelfs als je schoonheidssalon gevestigd is in het buitenland, kun je nog steeds onze producten aanschaffen. Stuur ons simpelweg een bericht op info@nouvital-cosmetics.nl om je aankoopverzoek in te dienen.

Je hebt de mogelijkheid om Nouvital Cosmetics-producten persoonlijk bij ons aan te kopen in onze showroom in Rotterdam. We verwelkomen je graag van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Let op, tijdens nationale feestdagen en weekenden is onze showroom gesloten.

Wij bieden gratis samples aan bij bestellingen vanaf een bedrag van €75 Het aantal samples dat we toevoegen, is afhankelijk van de grootte van je bestelling en wordt bepaald volgens een vastgestelde staffel. Bij het selecteren van de samples zorgen we ervoor dat deze aansluiten bij de producten in je bestelling. Bovendien heb je de mogelijkheid om extra samples aan te kopen bij je bestelling.

Om extra producten toe te voegen aan een lopende bestelling, willen we je vragen vóór 12:00 uur contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. Helaas kunnen wij na 12:00 uur geen wijzigingen meer accepteren, aangezien de bestelling dan al in het verwerkingsproces is.

Het is absoluut mogelijk om bij ons producten aan te kopen terwijl je nog studeert om schoonheidsspecialist of huidtherapeut te worden. Je kunt eenvoudig een account bij ons aanmaken. Tijdens het invullen van je gegevens in het registratieformulier, geef je aan dat je momenteel een student bent. Voeg vervolgens een kopie van je inschrijvingsbewijs bij. Op deze manier kun je direct profiteren van onze hoogwaardige producten, zelfs tijdens je opleiding.